مواد لازم:
- گوجهسبز یك كیلوگرم
- شكر 250 گرم
- آب 5 پیمانه
طرز تهیه:
1 - ابتدا در یك قابلمه ی استیل یا لعابی، شكر و آب را ریخته و با قاشق آنقدر هم بزنید تا شكر بهطور كامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافی ریزی عبور دهید.
2 - دوباره محلول را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت اجاقگاز قرار دهید تا جوش بیاید.
در این فاصله، چوب گوجهها را كنده و آنها را خوب بشویید. بعد از اینکه محلول آب و شكر به جوش آمد، گوجهها را به آن اضافه كنید.
3 - شعله اجاقگاز را كم كنید تا گوجهسبزها در محلول آب و شكر بپزند. سپس گاز را خاموش كرده و پس از سرد شدن، کمپوت را میل كنید.
نکات:
1- زمان جوشیدن گوجهها در محلول نباید خیلی زیاد باشد، زیرا گوجهها له شده و هسته آنها جدا میشود.
2- در صورتی كه كمپوت را با طعم شیرینتر دوست دارید، مقدار شكر آن را كمی بیشتر كنید.
نظرات شما عزیزان: