مواد لازم
برای 6 تا 8 نفر :
برنج 1000 گرم
گوشت بره 1500 گرم
هویج 1500 گرم
شكر 200 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوری...
طرزپخت:
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را...
مواد لازم :
برنج 3 پیمانه
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
قارچ 150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
زرده تخم مرغ 3 عدد
بادمجان 3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)
ماست 1 پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی
طرز تهیه :
برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را...
سوخاری شیرین نوعی شیرینی است که به لحاظ طعم بسیار شبیه به زولبیا و بامیه است ولی روش پختی ساده و سریع دارد.این شیرینی در ماه رمضان در مناطق سردسیر شمال کشور و خطه آذربایجان پخته میشود. علاوه بر این، سوخاری شیرین میتواند صبحانهای مقوی و لذیذ برای بچهها باشد.
● مواد لازم برای ۸ نفر:
مواد لازم:
آرد=6-5 فنجان
روغن=3/2 فنجان
زرده تخم مرغ=2 عدد
شیر=1 فنجان
شکر=3/2 فنجان
خمیر مایه=1 قاشق سوپخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
آب ولرم=به مقدار کافی
زنجبیل در صورت تمایل=1 قاشق چایخوری
کنجد=3/1 فنجان
کره و شیر=کمی
طرز تهیه:
مایع خمیر و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملاً پف كند. آرد را در...
رای تهیه نان خرمایی بعد از تهیه مواد لازم مراحل تهیه آن را مرحله به مرحله انجام دهید و از پخت آن لذت ببرید...
مواد لازم(برای 8 نفر):
نان پنجرهای یكی از شیرینیهای قدیمی ایرانی است و با توجه به اینكه پخت آن مانند دیگر شیرینیها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانمهای ایرانی لااقل یك بار پختن این نوع شیرینی را امتحان كردهاند.
شما هم به جای خرید شیرینی برای مهمانی شب یلدا، خودتان برای پخت نان یا شیرینی پنجرهای دست به كار شوید...
مواد لازم:
مواد لازم
بالنگ تازه و درشت 4 عدد
شکر هم وزن بالنگ ها
آب لیمو یا آب بالنگ نصف استکان کوچک
بالنگ ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک بر می داریم. سپس آنها را از وسط نصف کرده و مغز آنها را کنار می گذاریم . بالنگ ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم . ابتدا آنها را...
پاییز فصل برداشت زرشک است. این روزها در بیشتر میوه فروشیها با جعبهای حاوی انبوهی از شاخههای نازک مواجه میشوید که دانههای زرشک از آنها آویزان است. این زرشکهای تازه را میتوانید برای مصرف در غذا در معرض هوا خشک کرده و در یخچال نگهداری کنید یا از آنها مربای خوشمزه و خوشرنگ درست کرده و در وعده صبحانه به همراه خامه یا کره نوش جان کنید...
مواد لازم
زرشک قرمز تازه 1 کیلو گرم
شکر 1 کیلو و 200 گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
زرشک را پاک کنید، چند بار با آب سرد شستشو دهید و بعد داخل کاسه ای بریزید، داخل کاسه را با آب کاملا سرد پرکنید، طوری که آب روی زرشک را بپوشانید و
مربا و شربت توت فرنگی
توت فرنگی ها را شسته و آنها را تمیز می كنیم . در قابلمه بزرگی یك پنجم شكر را می ریزیم و سپس توت فرنگی ها را در لا به لای شكر می ریزیم.
مربای بهار نارنج
شکوفه نارنج : 2 کیلو
شکر : 2 کیلو
آب : یک لیتر
هل کوبیده و وانیل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا آب را روی بهار نارنج ریخته روی حرارت می جوشانیم و بعد از روی حرارت برداشته آبکش می کنیم و برای اینکه تلخی آن از...
صفحه قبل 1 صفحه بعد