مواد لازم :
175 گرم
میگوی پاك شده
دو ساقه
پیازچه
50 گرم
كنجد
دو قاشق چایخوری
پودر زنجبیل
دو حبه
سیر له شده
یك قاشق غذاخوری
آرد ذرت
شش عدد
نان تست
نصف قاشق غذاخوری
كره
دو عدد
سفیده تخم مرغ
به میزان لازم
نمك و فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری
سویا سس
به میزان لازم
روغن نباتی
طرز تهیه :
ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم تا یك مایه ی خمیری شكل به دست آید .
مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یكنواخت روی هر یك از نان های تست قرار می دهیم.
روی سطح مواد را با كنجد پوشانده و با فشار دست كنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می كنیم.
به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.
نظرات شما عزیزان: